fredag 20 februari 2009

Det ska vara roligt att Bowla

Varje år på sportlovet brukar vi boka en bana i Vetlanda och spela en timme, för att det ska vara rolig att Bowla. Men ibland, eller ganska ofta så vill inte dessa klot som vi spelare vill och helt plötsligt så sjunker modet mer och mer för varje minut.Ganska suddig bild på en uppgiven Elias. Men efter ett tag så vänder turen och han blir glad igen.
Erik fick in snitsen riktigt bra där ett tag och han hotade med att vinna hela tävlingen. Vilken tävling är man ju snabb att säga, vi är ju här för att ha roligt! Vem är det man lurar egentligen, här ska vinnas.
Erik och jag laddar inför nästa omgång.
Det gäller att välja rätt klot för att det ska gå bra i spelet. Ibland hjälper inte ens det då golvet verkar att luta.....
För den med kännedom om Hultanäs kan se att vi har hamnat brevid någons grannar......
Tänk vad världen är liten!
Här tar vi i för kung och fosterland. Suddigt även här då kameran var felinstäld. Nåja inget att göra åt så här i efterhand.

1 kommentar:

  1. Jaha du, det är inte så enkelt som det ser ut att bowla. Själv hade jag träningsvärk i arm och axel flera dagar efter :o)

    Vet du vad gubben min sa när jag visade honom bilden på dig och Erik? -Hon påminner lite om dig, hårfärg och frisyr och jag håller med honom lite :o)

    Förresten med "hon" menar jag den tjej som idag har vikariatet för vår ekonomiassistent, som är mamma ledig. Hon får dessvärre sluta och jag ska ta över det hela tills vår ordinarie kommer tillbaka. Inte något jag vill arbeta med på sikt men för att rädda så många som möjligt av ordinarie personal, i tider som dessa, så tar jag på mig uppgiften.

    /Eva-Lena

    SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...