Välkommen

Kul att du hälsar på, att du tar dig tid att titta förbi!

Ett av mina intressen är att fotografera och jag fick min första kamera när jag var 6-7 år. När det var filmrulle i kameran och en fyrkantig blixt som snurrade när man drog fram ny film i kameran, gick det ju inte att prova sig fram så värst mycket. Det blev ganska dyra kort och därmed inte så många försök till experiment. Nu är det ju bara att trycka, kolla, slänga eller spara - vilken utveckling. Men ett foto ska förmedla något också, och jag hoppas att jag lyckas med det, om inte alltid, så åtminstone ibland.

Jag är en glad amatör som har viljan att lära mig, och glädjen att försöka på alla sätt och vis när det gäller att fota, förmedla och berätta. Jag gör det på mitt vis, ibland på ett kanske mer galet sätt, men det får du ha överseénde med, det är sådan jag är. Jag tar gärna i och spexar och jag hoppas att du är en person som förstår detta och inser att jag gör det med glimten i ögat.

Men jag har fler intressen som speglar sig på min blogg: familjen, LCHF, styrketräning, natur, hundar, recept, äventyr, människor, trädgård, inredning, drömmar, stjärntecken, resor, Photoshop, att blogga och kanske något mer som bara dyker upp så där i farten..........

Blir glad om du lämnar en kommentar eller i alla fall lämnar ett avtryck i Gästboken så att jag också har en chans att se vem du är som besöker mig. Det är alltid roligt med gäster, och ännu roligare att kunna binda ett besök till en person.

Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...