fredag 20 februari 2009

Pepsi rapporterar

Hej Pepsi här! Fattar ni vilken stor bil det var meningen att jag skulle åka i. Jag gick ju vilse där bak och blev riktigt orolig att de skulle dra iväg utåt skogarna i hög hastighet och jag skulle sitta klistrad som ett frimärke mot väggen. det var bara tills de kunde bestämma sig för en bur åt mig - tror ni de kunde bestämma sig? Nej det var ju ett himla funderande. Tur var väl att Sigge kom på besök förra helgen. Av honom fick jag en riktig fin bur som jag nu har där bak i bilen. Jag har fått provåka och varje gång jag går in i buren så får jag godis som är små pyttebitar av torkad blodpudding. Jag försöker att låtsas att jag inte förstår när de vill att jag ska komma till bilen. Känner inte riktig för att åka faktiskt och jag drar mig lite för det. Men visst, lite godis så kan jag ju gå med på det.
Här har jag hittat ett mysigt ställe som jag vill visa er. Mina småhussar brukar tjata om att de vill sova tillsammans i bäddsoffan i gästrummet. Det gjorde de igår och när matte skulle bädda i ordning åt dem så la hon soffklädseln på golvet och jag hittade denna härlig koja. De tycket att jag kunde få ligga där i dag om jag ville när de skulle iväg och Bowla. Wow vad jag fick extra utrymme att vara på idag. Matte sa att det är bra om jag får lite större område nu när jag är så duktig och inte kissar inne. Ha, de skulle bara veta var jag har varit mer idag, men jag har inte kissat inne eller förstört något, bara glidit runt lite och spanat.........Matte var i stan igår som hon sa och hade handlat lite smått och gott. Jag kände det på direkten att ALLT bara var till mig. Jag fick köra ner nosen i en papperspåse och välja EN, alltså 1st godbit av allt det som fanns där i. Fatta hur svårt det är att välja. Jag fick i alla fall tag på något torkat hårt som smakar helt underbart. Jag har tuggat konstant sedan igår och jag börjar att bli trött i käkarna. Jag vet att hon har mer någonstans, men hon har gömt det. Hon säger att det är till de tråkiga dagarna då hon måste jobba längre. Jag har inte tråkigt, jag lyssnar på radio, letar toarullar fyllda med godis, tuggar ben, vilar lite, maler ner reklamen i tidningskorgen, så jag fattar inte riktigt vad hon menar.................................
Har de väl gått med på att jag får vara här så ligger jag still, rör mig inte, spelar helt enkelt död och hoppas på att jag får ligga här för alltid. Men så är det ju så jäkla dumt att även om jag får ligga här då mina småhussar skulle gilla det så kan jag inte stanna när min matte försvinner. Hon brukar säga att jag är hennes skugga för att jag följer henne vart hon än går. Nu har hon börjat att träna mig att jag INTE får följa med överallt. Ta toan t.ex. där är det totalstop sedan länge, hon vägrar att låta mig slinka med. Ibland säger hon STANNA KVAR när hon ska ner i källaren och menar på att det är bra övning för mig - ha, tycker hon ja!
Har hört att matte ska anmäla oss till hundkurs, hjälp, vad är det för något?
Till er alla, inklusive mina polare, Pelle, Sigge och Teddy, ha en bra helg!
Vi hörs.
Skall!

1 kommentar:

 1. Ja, jag gillar verkligen inte att åka bil. Jag försöker att se så ynklig ut , som bara jag kan, för att slippa. Samtidigt som jag VILL följa med. Förstår inte att det ska vara så svårt!!

  Jag har också matte varmt om hjärtat. Följer henne så att övriga familjen börjat kalla mig för skuggan, precis som du kallas :o) När matte var borta två dagar vägrade jag att äta. Men vet du, jag gjorde det bara för att alla tyckte synd om mig, så jag fick tillåtelse att sova i både Mickes och Daniels säng ;o) Det har, som du ser, sina fördelar!

  På fredagar när husse kommer hem från jobbat, så har han handlat i stan. Jag vet att det då ligger ett litet fredagsben åt mig. När matte kommer hem från jobbet brukar jag stolt visa henne benet jag fått :o)

  Ha en bra helg kompis!!
  Häls. Tilda

  SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...