söndag 26 oktober 2008

Vintertid ska alltså nu gälla!
I går kväll (lördag) började vi att skruva tillbaka några klockor 1 timme. Det är ju ganska otroligt hur många klockor man har som måste ändras. Jag har själv ganska svårt att ställa om hjärnan och att jag faktiskt kan sova lite längre denna söndagsmorgon. Ögonen bara öppnar sig och knoppen säger att det BORDE vara dags att stiga upp. Barnen är ju också helt omedvetna om tiden, de stiger upp som vanligt.
I dag kommer kusin Adam till oss för ett ihopkallat "LAN" Jag har väl försökt att hålla detta hus lanfritt men inser nu att tiden är inne. Det är ju höstlov och då borde väl barnen ändå får göra något som de verkligen vill göra. Vad är LAN för något undrar du kanske?
Wikipedia beskriver ordet:
Local Area Network, är när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN (Local Area Network, Lokalt nätverk). De i särklass vanligaste syften för ett LAN-party är att spela datorspel mot varandra, eller att fildela. Förutom dessa syften finns också en social aspekt av LAN-partyn - tävlingar och olika händelser arrangeras ofta, även tävlingar som egentligen inte har något med datorer att göra.
.
Vårt matbord kommer alltså att bli ett virrvarr av datorer och kablar under 3 dagar. Bjud gärna in oss på middag under denna tid då vi inte vet var vi ska sitta när vi ska äta.
Återkommer med en rapport när vi har startat LANPARTYT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...