lördag 22 november 2008

Ett nödvändigt ont

Julhandeln är i full gång för 2008! För en annan som inte åker in till "stan" så ofta, märker direkt att julhandel är igång. Det är "lite" juldekorerat i affärerna, kvitton kan bytas ända till januari, renar och tomtar sjunger julsånger. Kunde inte motstå ett foto på den fina papperskassen vi fick - det strålar jul och önskningar om den, eller hur! Vi kunde inte skjuta på det längre.
Det var tvunget att det blev av.
Vi var rustade, mentalt tränade, helt enkelt förberedda - men vad hjälpte det????
Elias behövde nya kläder och denna gång var han bara tvungen att själv följa med och prova så att det verkligen skulle passa. Han är måttligt intresserad av att handla och han har sedan han var pytteliten fått de mest konstiga anfall inne i affärerna. Från hjärtklappning till svettningar, yrsel och illamående - bara för att slippa prova kläder!
Jo helt rätt, det är jobbigt att prova kläder, men vill man ha kläder måste man någon gång i livet följa med och prova, jag kan inte fixa allt själv. Det gick ganska bra faktiskt och han hittade direkt en häftig mössa som han bara ville ha. Han gav sig inte förrän vi hade hittat en som passade. Han köpte två mössor, ett par vantar, 1 par jeans, väst, och tenniströjor.
Här är en av mössorna som han köpte med skärm. Liknar lite en mösskeps kan man säga.
Men det absolut viktigaste som han inte tänkte åka hem utan var: en nessesär, kam, lukta gott och läppsyl???????????????????????????????????????????????????????????????
Han behövde snyggat till sig lite tyckte han!
Dessutom var hans tatueringar slut - ett måste!

Efter många timmars handlade åkte vi till slut hem - LYCKLIGA! (att äntligen få åka hem)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...