lördag 15 november 2008

Före och efter

Idag är det läge för, för och efterbild.
Såg det här fina tidningsstället på någons hemsida och blev sugen på att "vill också ha". Så jag mailade till min "Polske snickare" (förklaring till detta namn tar jag en annan dag) och frågade honom om vad han trodde om att fixa detta.
Snickaren är aldrig sen i starten och det rasslade tydligen till i verkstaden och bygget var i full gång. Vi tog några mindre byggmöten via telefon och ett hembesök för att säkerställa alla mått och mina önskemål. Efter några dagar kom då leveransen som då var grundmålad i vitt och en färgburk för ytterligare målning. Igår målade jag ytterligare två gånger och idag satte Patrik upp dem. Det är så otroligt skönt när något går så här smidigt - bortskämd, jag??? Nej, jag är lyckligt lottad som har en pappa som vill och orkar göra saker för mig. Det blir ju så himla fint!
Den här snickaren har varit med och renoverat i stort sett hela huset. Det finns nog inget rum där han inte har varit med och satt några spik eller skruv. Patrik och jag har ju inte bara turen att få hjälp av denne "Polske snickare", utan även snickare nr 2 som vi ska ha med i bloggen vid ett senare tillfälle, som går under kodnamn "Pappa Dee".

1 kommentar:

  1. Han liknar ju exakt den "Polske snickaren" som varit och fixat hemma hos mig.

    SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...