fredag 14 november 2008

Elias flyttar hemifrån för en dag

Så kom äntligen den stora dagen!
Elias har sedan ett bra tag frågat morbror Thomas om inte de skulle ta och hitta på något tillsammans. Laga lite mat, sova över, gå och kolla i killbutiker (som enligt Elias är spelbutiker).
Ett datum bestämdes och ikväll var det Elias som med packad väska for iväg till Thomas. Ovanligt lite packning måste jag säga! Hade det varit jag så hade det blivit minst en hockeytrunk och kanske en extra kasse vid sidan om.
Han hade en liten miniryggsäck med allt han behövde. För att kolla att han verkligen hade fått med sig något över huvud taget så plockade jag ut allt innehåll. Han hade packat: tandborste, tandkräm, mössa, halsduk och två plånböcker - ja 2st plånböcker med en himla hoper pengar i.
Stopp och belägg! Här gäller det att dra i handbromsen! Varför tar du med Eriks plånbok?? Jo då har väl Erik lagt in en beställning om att Elias ska köpa ett dataspel när han ändå åker in till Växjö. Elias själv har med sig mer pengar än vi har över innan lönen - för att köpa två spel! Hallå!
Fattar varför han vill ha endast killfest och dra iväg till spelbutik!
Sedan är det ju det här med maten när man har killfest. De hittar tydligen på en massa gott att äta och konstigt nog så parkerade de bilen utanför Konsum ikväll just när vi skulle in och handla. De kom aldrig in och när vi kommer ut är deras bil borta. Vad betyder det?
Vi skulle nog inte få se vad de skulle handla, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...