söndag 16 november 2008

Jaaaaaaaaaaaaaaa, äntligen

De enda foton jag har är inte speciellt bra, utan från en dålig mobil . Ska försöka ta lite bättre bilder framöver. Mitt ont i magen har bytts mot ont i halsen.
Jag har en tro att man kan hjälpa till från läktaren att få in pucken i rätt mål. Skriker man tillräckligt hårt och mycket så får pucken liksom mer fart och tvingar sig in i motståndarmålet.
Vi vann mot Troja med 3-2 men det var tufft, kämpigt och ibland förtvivlat svårt att få in pucken i motståndarlagets mål. Vi börjar bra och det är fart och en vilja som jag inte har sett på länge - vi gör 1-0. Men direkt efter så gör ju Troja 1-1 och ord som varför, nääää, jäklars bara forsar ur min mun. När andra perioden börjar så gör Troja 2-1 och nu känns det motigt, väldigt motigt. Men vem har sagt att våra killar ger sig? De dänger in 2-2 och det är dags för en kort paus innan tredje perioden.
Från och till kommer gnistan tillbaka och vi har ibland ett passningsspel som är helt UNDERBART!. Erik har också tuffat till sig och han åker mycket bra skridskor, vågar ta för sig och gör väldigt bra passningar. Jag känner inte alls igen honom från förra säsongen utan detta är en ny Erik som är på plan - det är roligt att se! Jag säger alltid att ett lag består inte bara utav några få bra, utan det är laget i sig som tillsammans vinner en match.
Vi gör 3-2 när det är ca 5 minuter kvar av matchen och nu trappas spelet upp till något jag knappast orkar vara med om. Det är en rysare om vem som ska vinna - fatta att jag har ont i halsen. Men glad är jag!
Maten är i ugnen och jag väntar på min hjälte, ja båda får jag ju säga då. Det är ju ändå lite Patriks förtjänst också att det har gått bra. Något har de gjort med killarna - det är fart i dem!

2 kommentarer:

  1. Grattis Erik. Bra jobbat

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket. Hoppas att vi kan ha LAN på jullovet - Erik.

    Hoppas inte jag - mamma!

    SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...