tisdag 9 december 2008

Seghetens dagar

Jag riktigt känner hur de här dagarna har fastnat i ett döläge. Allt känns segt, inte bara jag går på halvfart utan resten av familjen också. Det är som om man väntar på något som snart ska komma - kan det vara Tomten - Babbo som han heter på Italienska. Nåja i dag är det vilodag i det här huset när det gäller målning i alla fall. Trappan får vila tills jag tar tag i själva trappstegen till helgen. Vi kommer inte upp till sovrummet när jag väl har målat och då får vi prova gästrummet till helgen. Det absolut tråkigaste när det gäller målning är när man måste rengöra penslarna i förtunning. Det tar sådan tid, och tråkigt är det. I dag blir det fläskpannkaka i ugn som på bilden. Den är helt underbart god! Har lånat bilden från Airams blogg och där finns även receptet.
Erik och Patrik kom nyss hem från hockeyträningen och Elias känner sig trött och hängig. Hans kommentar var; hoppas att jag inte har dratt på mig nått - rent småländskt uttal!
Erik har med sig en massa läxor hem som ska vara klara tills på fredag och han undrar hur han ska hinna med allt. Konstigt är det med tanke på att de varje vecka får läxor som de måste göra och han ligger inte efter. Skolan är allt bra konstig!

2 kommentarer:

  1. De seer ja veldigt mumsigt uut duu, sehr gut. no will ich snart semester haben

    SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...