måndag 26 januari 2009

Tack för middagen

Hur många är det inte som har den ständiga frågan; vad ska jag laga till middag idag!?
Idag har i alla fall jag middagen nästan klar utan att ha gjort speciellt mycket. Jag får tacka världens snällaste mamma för det! Hon borde ha blivit kock istället för pensionär!
Jag hade några köttbitar i frysen och hon erbjöd sig att laga till något på detta och då är man inte sen att frakta dit "köttastyckena". Jag kan laga mat, men jag får aldrig till det som hon med den där extra goa smaken som bara mammor kan. Det kanske kommer framöver när jag själv får en ny titel som glad pensionär. Fast hon har ju alltid lagat god mat.......
Hur eller hur så fick jag en leverans med budbil (pappa) som innehöll, gulasch med klöse (en sorts kroppkaka utan fläsk), köttsoppa och en gryta gulasch till. Idag blir det köttsoppa där jag bara tillsätter lite pasta. Det blir så gott!

Vissa dagar är bara helt underbara när man inte behöver tänka på att laga mat. Måndagar har vi alla fyra olika aktiviteter, med spridda tider, och därför blir det inte någon gemensam middag. Så kan det vara ibland.

3 kommentarer:

 1. Det låter riktigt mumsigt du. Ska fråga morsan om hon inte kan maila ner lite gulasch med klöse till oss utsvultna ;)

  SvaraRadera
 2. Fy fasiken vá já blir avis...
  / Cicci

  SvaraRadera
 3. Eviga frågan ju -Vad ska vi äta??? Lyxigt att få maten lagad och hemkörd!!! Hade inte varit helt fel.

  Hur gick det på grabbens match igår då Fast nu gick jag direkt in på detta inlägg så du kanske skrivit det. Måste kolla det! :o)

  Ha det gott / Eva-Lena

  SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...