måndag 16 februari 2009

Alla Hjärtans Dag

Jodå, vi firar Alla Hjärtans Dag som bara den i vår familj!
Det kommer gäster långväga ifrån och även från nära håll.
En Alla Hjärtans Tårta! Kolla noga så ser du även röda hjärtan.
Marsipantårta med ett jungfru.....
Ok då, det är kanske inte riktigt så där supersant att vi firar Alla Hjärtans dag så där pampigt som fotona visar. Det finns en annan förklaring också, och den kommer här!
I helgen var det dags för en liten "sammankomst" skulle jag vilja kalla det. Patrik och jag fyller år med 18 dagars mellanrum så det känns ganska bra att kunna slå ihop kalasandet på Alla Hjärtans Dag. Det var en helg som passade bra då Erik var spelledig när det gäller hockeyn..
Daimtårta.
Vid lunchtid i lördags drabbade alla samman hos oss och de mest långväga gästerna kom först. Hur många är det av gästerna som har med sig sitt eget boende? Min "gamlaste" bror Reiner med svägerskan Annica kom från Hjo tillsammans med deras hund Sigge, 5 månader. De började med att skotta fram en egen parkeringsplats - förlåt! Hade ingen aning om att ni skulle komma med husbilen, annars hade vi givetvis fixat det. På kvällen gick de in till "sitt" och det kändes lite konstigt att de försvann ut så där från huset. Vi har ju numera ett gästrum:)
Reiner med deras STORA husbil. Jag vill också ha!!!
Här är han glad att han äntligen får åka hem! Svägerskan Regina med familj kom också förbi och det var fullt ös på kusinerna Moa och Hanna. När Hanna började ropa Paprika så undrade jag först vad hon ville, men det var ju Patrik hon ropade på - nu kallar jag också honom för Paprika! Bra tips där Hanna!
Fröken Hanna tillsammans med sin pappa Jonas.
Fröken Moa med sin mamma Regina.
Här sitter svägerskan Annica med min mamma (mormor). Tingeltanglet som hänger är bara serpentiner och inte spagetti.
Här är Reiner i full gång med en otrolig historia kan jag gissa, som min "svärmamma" Hillevi får lyssna på. Tänk vad smidigt nu för tiden, är barnen lite stökiga låser man bara in dem i buren. Önskar att vi hade haft en bur när våra barn var mindre. Småglatt vid matbordet. Barnbordet:) Senare på kvällen blandas det drinkar. Vi fick en iskross-maskin samt ett helt "kitt" att göra en speciell sommardrink på. Jodå, den var väldigt god! Den andra drinken var ännu godare...... Pepsi och Sigge in action. Hur lätt är det att ta en foto på hundar som springer runt hela tiden och samtidigt ha en kamera som inte fotar på en gång utan har "fördröjning". Nästa kamera ska ta kort på momangen, "basta".

1 kommentar:

 1. En får börja med att gratulera er båda. Nu står det inte vem som får gratulationen i förskott respektive efterskott :o) Ser verkligen ut som en trevlig sammankomst. Vad mycket snö ni har. Det är ju inte så långt emellan oss men ni har definitivt mer snö än oss.

  Vad fina tårtor du gjort. Damjmen skulle säkert blivit min favorit. Älskar dajm ;o)Vad har du för fyllning i den?

  Tänk vad de hittar på nu för tiden. En sådan bur skulle man verkligen haft till grabbarna bus när de var små *asg*

  Skoj att även Pepsi fick en kompis att leka med :o)

  Ha det så bra!!
  Häls. Eva-Lena

  SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...