lördag 24 januari 2009

IKEA

Jo jag var ju alldeles för trött igår kväll att berätta mer om vår fredagseftermiddag och kväll, men nu så.....
Jag bläddrade runt på Blocket häromdagen och fick se fina utemöbler till vårt uterum. Vi har idag lite ihopplockat material som har dugt bra, men så har jag ju länge önskat mig lite mer komfortabla möbler. Sådana man kan sitta LÄNGE i och kanske luta sig tillbaka i med ett glas rött vin. De bara fanns där på Blocket för 1200:-, ett stort bord, 5st stolar och 2st bänkar/pallar med dynor. Lite över ett år gamla var de och såg bra ut på bild. De fanns att hämta utanför Kalmar och då vill man ju även passa på att gå till IKEA, eller? Ja jag kan i alla fall inte bara åka förbi!
Väl på IKEA då piggnar jag till efter massagen och känner att jag är så nära himlen man kan vara. Patrik och jag hade svårt att skynda oss igenom affären utan stannade lite här och lite där och vips så går ju tiden - alldeles för fort. De hade ett bra erbjudande på STOR räkmacka så vi festade till det lite. Väl i kön på väg ut så ringer han som vi ska köpa utemöblerna av och undrar om det har hänt något eftersom vi inte hade kommit än.
Nää, vi är bara på IKEA, men vi är i kassan just nu, kommer snart. Hrmmm, mitt fel. Men han förstog att man bara inte kan åka förbi när man är så nära.
På släpet lastade vi upp utemöblerna, och i bagaget hade vi IKEA fynd! Vad nöjd jag kände mig på vägen hem. Ännu en lyckad dag!
Väl hemma så undrar Erik och Elias om vi har köpt något till dem på IKEA. Jajjemänsan!
Inne på IKEA hittade vi en STOR daimpåse till fyndpris! Jag blev själv förvånad att de säljer detta inne i varuhuset, det brukar ju bara gå att handla utanför vid kassorna.
Pepsi fick en egen IKEA-säng (en blå som bilden här nere), ett gosedjur - en Cockerspaniel (bra va, eftersom han också är en Cocker), och två krokar till kopplet.
När jag slutligen satte mig i soffan framför TV:n kände jag hur trött jag bara var. Inte så konstigt efter en massage - eller hur!
Men oj vad jag sov gott i natt. Det gjorde förresten Pepsi också i sin nya säng.

1 kommentar:

  1. Då förstår jag att du var trött efter en massage :o)

    Ja, att åka förbi IKEA utan att gå in är ju synd :o)Visst hittar man saker, bra ha saker, brukar alltid bli rätt dyrt men man får mycket för pengarna. Jag gillar att flanera runt där inne, bara det inte är så mycket folk för då rusar jag mest igenom.

    Gosedjur älskar vår Tilda. Det är bara att hon går så hårt på dem så de lever bara max ett par dagar.

    Ha en fortsatt trevlig helg / Eva-Lena

    SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...