fredag 23 januari 2009

kropp och själavård

I dag ska jag äntligen på massage och zonterapi. Om jag nu måste välja en enda sak av alla saker man kan göra för sig själv, så står det mellan massage eller en STOR chokladkaka.
Sedan slår mig tanken ganska fort (faktiskt) att efter en chokladkaka så mår jag inte alls så bra som jag tror att jag ska göra INNAN jag ska äta den.
Därför faller valet på att massage är det jag skulle vilja unna mig om jag måste välja.
Måste man välja då?
Aaaaaa, säger ängeln på min ena axel, NEJ säger den röda saken med horn, som sitter på min andra axel.
Jag har unnat mig massage i idag och det var väl tur det! Fanns väl inte många delar på kroppen som var som de skulle. Det går absolut inte att lura Marie (som massören/zonterapeuten heter).
Med vana tryck under fötterna kan hon konstatera både det ena och det andra, och det går inte att dölja något.
Jag provade en gång att helt käckt säga att jag inte hade ont någon stans innan hon började att ta sig an fötterna. Hon bara skrattade och började att förklara var problemen i kroppen fanns - och jag kunde ju bara hålla med.
Oftast är det som sången huvud, axlar, knä och tå, knä och tå - fast jag byter ut det och sjunger huvud, axlar, knä och höft, knä och höft. Fast idag fick jag även nålar i örat för bihålor. Efter det blir man ordinerad vila och värme. Men vad hittar jag väl på då???????
Fortsättning följer imorgon...................................

2 kommentarer:

 1. Hmm, det där lät inte helt fel. Nålar i örat för bihålorna skulle jag nog behöva. Får inte veck min nästäppa och vill INTE ha bihåleinflammation som jag drabbades av innan jul.

  Nyfiken på fortsättningen ;o)
  Ha en bra helg / Eva-Lena

  SvaraRadera
 2. Nä, dölja nå´t för Marie det går inte... Tror du jag fick skäll för skrivbordet - å hua!!!
  Hoppas du mår bra idag, jag mår skit - brukar bli så när det är riktigt illa med knutor å så, men men det är ju skrivbordets fel.
  Ha en skön helg! / Cicci

  SvaraRadera

Blir så glad om du lämnar en kommentar när du har besökt min blogg.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...